Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Обележен 60.рођендан „Нашег гласа

Свечаност поводом шездесете годишњице смедеревског недељника „Наш глас", одржана је данас у Градској управи Смедерево.

 

У име колектива, директор Горо Реџић, поздравио је госте и пријатеље ове медијске куће и изразио задовољство што се обележава, како је рекао, шест деценија трајања смедеревског културно историјског добра које се зове Наш глас.

 

Испред градског руководства, присутнима се обратио председник Скупштине града Смедерева, Бранче Стојановић.

 

„Пре свега, овај редак јубилеј честитам запосленима у „Нашем гласу". Шездесет година су зреле године постојања. Драго ми је што овај јубилеј прослављате овде, у згради Градске управе, јер нас је и она у протеклих 60 година повезивала. Данас је прилика да се присетимо неких прошлих времена, али и да видимо која је перспектива медија у Србији", рекао је Стојановић.

 

Он је казао да је, бавећи се овим послом, био у прилици да сарађује са „Нашим гласом" и, поздрављајући бивше запослене, ту сарадњу оценио коректном и додао да је „Наш глас" био хроничар времена и свега онога што се догађало у овом граду.

 

„Са жељом да останете да постојите, да опстанете уз све проблеме које имате и останете оно што сте и били - бренд овог града, који ће Смедерево афирмисати на најбољи начин, честитам вам овај вредан јубилеј и желим успеха у даљем раду", нагласио је Стојановић.

 

Скупу су се, поводом шездесет година постојања најстаријег смедеревског недељника, обратили и песник Горан Ђорђевић, директор Народне библиотеке Смедерево, Драган Мрдаковић и академик проф.др Првослав Марковић.

 

Обележавању овог значајног јубилеја присуствовали су и градоначелница града Смедерева, др Јасна Аврамовић, помоћник градоначелника за привреду, инвестиције и развој, Првослав Недељковић, заменик председника Скупштине града Смедерева, Богољуб Спасојевић, начелница Градске управе Смедерево, Милијана Новаковић, као и многобројни представници јавног и привредног живота Смедерева, културни и медијски посленици.

 

Потом је у Музеју у Смедереву отворена изложба фотографија Радослава - Жике  Ранисављевића, под називом „Глас наше младости".