Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Обновљено кошаркашко игралиште на Веслачком

Компанија "Бамби-Банат" је у суботу, захваљујући грађанима Смедерева, обновила кошаркашко игралиште на Веслачком клубу.

 

У оквиру акције "Јуху игралишта", односно акцији обнављања постојећих, али запуштених игралишта, у Смедереву је у суботу обновљено кошаркашко игралиште на Веслачком клубу.

 

Том приликом су обележене линије на бетонском кошаркашком игралишту, урађене су конструкције кошева и ограда. Замењене су и кошаркашке табле.

 

Радови су изведени под надзором Дирекције за изградњу, урбанизам и грађевинско земљиште.

 

На конкурсу компаније "Бамби-Банат" било је изабрано пет дечјих игралишта која се обнављају. Поред Смедерева, то су игралишта у Лесковцу, Букуљи, Вршцу и Гочу.

 

Конкурс је покренут са жељом да се подрже "највернији потрошачи, деца, и да се улепшају њихова омиљена места за игру како би имали што боље услове за одрастање и бављење спортом". Пројекат "Јуху игралишта", који је трајао два месеца, завршен је 20. маја.

 

Подсетимо, у том периоду је компанија "Бамби-Банат" издвајала по један динар од продаје свог производа чоколадице, Јуху плазма и та средства су улагана у сређивање пет игралишта која су директним гласањем посетилаца на званичној Бамби јуху Фејсбук страници добила највише гласова.

 

Компанија се захвалила свим грађанима који су узели учешће у овој хуманој акцији и тиме дали допринос у својим локалним заједницама.

 

Поред игралишта која су гласовима посетилаца изабрана у овом пројекту учетвовали су још и Београд, Ниш, Пожаревац, Крушевац, Врање, Суботица, Рудник и Краљево.