Висока делегација ХБИС Гроуп у посети Смедереву ... ... Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше


Одбранио титулу и поставио нови светски рекорд!

Европско првенство у пауерлифтингу ГПЦ федерације одржава се у Књажевцу, а већ првог дана такмичења, Раде Савић из Смедерева, са подигнутих 290 килограма, оборио је светски рекорд у апсолутној категорији у бенч пресу.

 

Главни Радетови конкуренти, Кирил Голберг из Русије подигао је 260, а трећепласирани, Шпанац Фреди Гонзалес 250 килограма.

 

Савић је проглашен за апсолутног победника Европског првенства у Књажевцу, које се одржава од 20. до 25. маја. На првенству учествује 120 такмичара из 22 државе.

 

Друго велико такмичење које очекује нашег шампиона је Европско првенство у ГПА (америчкој) федерацији и биће одржано 25. и 26. маја у Будимпешти.

 

Савић је у међувремену добио позив од једне грчке фирме да буде представник на највећем светском сајму спорта у Лас Вегасу, у Америци, где ће промовисати и Град Смедерево и Србију.

 

Најјачи човек на планети, Раде Савић, изразио је наду да ће прославити још једну европску титулу у Будимпешти, а онима који су му омогућили припреме за велика такмичења, још једном је упутио захвалност - Граду Смедереву, Златану Лазићу и Кинолошком савезу Србије.