Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Одржан 4. Меморијални стонотениски турнир Воја Вакуловић

Током протеклог викенда у Дворани Смедерево одржан је један од најмасовнијих стонотениских турнира у Србији, 4. Меморијални стонотениски турнир Воја Вакуловић, у организацији Стонотениског клуба Смедерево.

 

Свечаном отварању присуствовали су градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовиц и председник Скупстине града Бранче Стојановић, којима се, у име организатор турнира, Тања Вакуловић захвалила на присуству и посебно градоначелници Смедерева др Јасни Аврамовић, како је нагласила, на великој подршци коју пружа свим спортовима, па и стоном тенису.

 

После минуте ћутања, у част спортског прегаоца Воје Вакуловића, турнир је званично отворио председник Скупштине града Бранче Стојановић.

 

"Руководство Града Смедерева, на челу са градоначелницом др Јасном Аврамовић, чини напоре да и у овим тешким временима спорт не буде ускраћен ни за један динар. Жеља нам је да помогнемо све спортове и сматрамо да је изузетно важно да подржимо ову младост, која је присутна и на овом трурниру. То ћемо чинити и у наредном периоду. Друга ствар је што се на овај начин сећамо људи који су крчили путеве спорта и дали велики допринос развоју спорта у Смедереву, као што је то радио Воја Вакуловић", рекао је Стојановић.

 

На турниру су првог дана учествовали кадети и кадеткиње, појединачно и парови, а у недељу јуниорке и јуниори, такође појединачно и у паровима, укупно 130 такмичара, међу којима и 10 из Смедерева.

 

Осим две најбоље кадеткиње Изабеле Лупулеску и Сабине Шурјан, које се налазе на припремама, на такмичењу су учествовали сви наши репрезентативци, што је доказ важности овог турнира А класе.