Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Одржан девети Цврчак

У овогодишњем фестивалу музичког стваралаштва  учествовало око  600 малишана, 100 васпитача из 17 градова Србије.
Удружење васпитача и ПУ Наша радост из Смедерева, по девети пут, заједничким снагама,организују овај фестивал и дочекују госте. Овај Фестивал траје један дан. Публика ће имати прилике да погледа 24 музичке нумере,  драмске, музичке и вокалне наступе деце и васпитача.  Стручни жири чине професори музичке школе.  
„ Овај Фестивал представља стваралаштво деце, васпитача и родитеља. Веома је значајна чињеница да јавни наступи помажу деци да се опусто, да слободно говоре. За васпитаче је значајан и као прилика за размену искустава са васпитачима из других градова. Они могу да уче једни од  других, што доприноси бољем раду у вртићу, а самим тим омогућава и бољи развој за свако дете“-каже директор ПУ Наша радост, Мирјана Ћосић.
Девети Цврчак је окупио децу и васпитаче из Зрењанина, Ковина, Зајечара, Смедерева, Петровца на Млави, Ужица, Врања, Новог Сада, Велике Плане, Параћина и Пирота. На крају програма жири је образложио Одлуке и поделио захвалнице учесницима, а евалуација Фестивала је заказана за 03. април 2012. године у 13 часова, у просторијама вртића „Хајди“.