Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу Акција „Пажљивко“ у смедеревским основним школама Смедерево, град поезије – уручен „Златни кључ“ немачком песнику Марселу Бајеру Свечано уручена донација Владе Јапана ТТПШ „Деспот Ђурађ“ Обележен Дан ослобођења Смедерева у Другом светском рату


Одржан годишњи Куп у спортском риболову

Јуче је у Смедереву одржано такмичење риболоваца у организацији Клуба спортских риболоваца "Језава" из Мале Крсне.

Према речима председника такмичарске комисије Новице Будимировића, Куп се организује сваке године, пре свега због дружења са пријатељима спортског риболова са подручја нашег региона.

Представници Клуба "Језава" јуче су за изванредан допринос у развоју, раду и популаризацији спортског риболова градоначелници др Јасни Аврамовић уручили захвалницу.

На такмичењу је учествовало 11 екипа у дисциплинама које су биле подељене у више категорија.

За победнике у својим дисциплинама проглашени су  Драган  Белић и Владан Јоксимовић из Смедерева, као и Мирољуб Петронијевић из Раче који је уједно проглашен и за свеукупног победника на стази. Екипно прво место заузео је клуб "Смедеревац" из Смедерева.

Прошлог петка је одржано и такмичење пионира из Мале Крсне. Најбољи риболовац пионир био је Никола Милошевић из Клуба "Језава" из Мале Крсне.