Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Одржана 18. седница Скупштине града Смедерева

У четвртак је одржана 18. седница Скупштине града Смедерева.

 

На почетку седнице, председник Скупштине града Смедерева, Бранче Стојановић, пренео је одборницима заједничку иницијативу шефова одборничких група Социјалистичке партије Србије и Демократске странке, да се одборници одрекну дневнице за помоћ нашој оболелој суграђанки Јањи Стаменковић.

 

Скупштина града Смедерева прихватила је Одлуку о изменама и допунама Статута града Смедерева, за коју је гласало 47 одборника, 7 је било против и без уздржаних. Претходно су одбијена три амандмана одборника мр Милана Допуђе, поднета на Одлуку о изменама и допунама Статута града Смедерева.

 

Одборници су потом прихватили Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету града Смедерева за 2013. годину. Одлуку су подржала 43 одборника, 8 је било против, уз 3 уздржана.

 

Прихваћена је и Одлука о саветнику за заштиту права пацијената на територији града Смедерева и усвојен Извештај о реализацији Годишњег плана рада Установе за предшколско васпитање и образовање Наша радост Смедерево за радну 2012/2013.годину.