... Смедерево добија јединствен стадион у региону Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ


Одржана 61. Седница Градског већа града Смедерева


У четвртак је одржана 61. седница Градског већа града Смедерева.

 

Након разматрања записника са претходних седница, прихваћена су мишљења и предлози радних тела Скупштине града Смедерева о материјалима увршћеним у предлог дневног реда 11. седнице Скупштине града Смедерева, заказане за 9. април 2013. године.

 

Градско веће је на седници у четвртак усвојило Програм систематске дератизације и дезинсекције на територији града Смедерева за 2013.годину, уз закључак да се изврши детаљан надзор после сваке фазе извођења наведених послова.

 

Прихваћен је Нацрт, утврђен Предлог и упућен Скупштини града Смедерева да донесе Решење о престанку функције вршиоца дужности директора ЈП ТВ Смедерево, као и  Решење о именовању вршиоца дужности директора ЈП ТВ Смедерево, а предложена је Татјана Ђурић, дипломиран политиколог. Досадашњи вршилац дужности директора Небојша Ристић доставио је оставку Скупштини града Смедерева 29.марта 2013.године.

 

Одборницима ће такође бити предложено да усвоје Решење о именовању председника и чланова Управног Дома здравља Смедерево, којим се предвиђа именовање др Ненада Ђорђевића за председника и др Сузане Баровић, Драгана Стефановића, др мед. Драгана Илића и др Јасмине Максимовић за чланове. Биће предложено и именовање Радише Јовановића за председника, а др Ненада Милошевића и др Душанке Николић Даљуг за чланове Надзорног одбора Дома здравља Смедерево.

 

Већници су потом одлучивали по жалбама изјављеним на решења Одељења за јавне службе Градске управе Смедерево и разматрали текућа питања.