Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу Акција „Пажљивко“ у смедеревским основним школама Смедерево, град поезије – уручен „Златни кључ“ немачком песнику Марселу Бајеру Свечано уручена донација Владе Јапана ТТПШ „Деспот Ђурађ“ Обележен Дан ослобођења Смедерева у Другом светском рату


Организован пријем за руководство АСНС-а

У Градској управи у Смедереву у уторак je приређен пријем за председницу Асоцијације слободних и независних синдиката, Ранку Савић и њене сараднике.

 

Градско руководство, на челу са градоначелницом Смедерева, др Јасном Аврамовић, састало се данас са представницима АСНС-а, које је предводила председница Ранка Савић, у оквиру данашње посете смедеревским јавним предузећима.

 

У конструктивној атмосфери данашњег састанка, постигнуто је сагласје да свим синдикалним организацијама у јавним предузећима треба омогућити исте услове организовања и рада.

 

Заједничка је оцена да би требало радити на успостављању система у циљу омогућавања синдикалне равноправности и стварања услова за бољи живот радника.

 

Данашњем састанку, поред некадашњег министра рада, актуелног главног менаџера АСНС-а,  Драгана Миловановића и сарадника и представника синдиката јавних предузећа, присуствовали су заменик градоначелника, Бојан Теофиловић, председник Скупштине града, Бранче Стојановић и директор ЈКП Чистоћа, Кристијан Ђурић.