Висока делегација ХБИС Гроуп у посети Смедереву ... ... Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше


Отворен Сајам привреде

У Смедереву је данас, у оквиру „Смедеревске јесени“, отворен Сајам привреде, који је ове године окупио педесетак излагача из целе Србије.

Привредни, индустријски и услужни потенцијали предузећа из целе Србије представљени су на Сајму привреде у Павиљону код Железничке станице, који је данас отворио помоћник градоначелника Смедерева задужен за привреду, развој и инвестиције, Првослав Недељковић.

„Ми, Смедеревци, одавно смо препознали економски интерес учешћа на овом Сајму. Са друге стране, имамо обавезу чувања његове традиције, па се захваљујем излагачима из других градова који су препознали Смедерево као град за добру пословну комуникацију“, нагласио је Недељковић.

Он је изразио наду да ће, у наредна четири дана, представници излагача имати добру посећеност и добре економске ефекте те посећености.

„У име градоначелника, Скупштине града и Организационог одбора „Смедеревске јесени“ проглашавам овај Сајам отвореним и вазда се састајали“, рекао је Недељковић.

Свечаном отварању Сајма привреде, поред представника градског руководства, јавних личности и многобројних гостију из Смедерева и других градова, присуствовале су и амбасадорке женског предузетништва из целе Србије.

Додела признања за наступ на Сајму привреде биће одржана у недељу, у 12,00 часова.