Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Отворен је први Интернет парк у Смедереву

 
 
Грађани Смедерева од данас ће моћи да користе бесплатан интернет у Винском граду на Тргу.  Први Интернет парк у Смедереву отворили су градоначелник Смедерева, Предраг Умичевић и и Војислав Јовановић, директор малопродаје у Теленору.

Захваљујући Теленору, Смедерево је данас добило први Интернет парк у којем ће грађани до краја лета моћи бесплатно да користе интернет. Посетиоци Интернет парка ће лако моћи да се повежу  на Теленор интернет уз помоћ свог телефона или лаптоп рачунара.

Ове године Интернет паркове добили су Нови Пазар, Београд, Ниш, Крагујевац , Бор и данас Смедерево.

" У потпуности смо посвећени брзом развоју нашег града и зато нам је јако драго што грађанима можемо да понудимо могућности бесплатног интернета у амбијенту јединственог парка, какав је Вински град. Задовољство ми је што смо заједно са компанијом Теленор у овај пројекат уврстили и Смедерево. У нашем граду постоји велики број интернет корисника, те сам сигуран да ће овај парк омогућити младим и пословним људима да у пријатној атмосфери обављају пословне и приватне обавезе", изјавио је градоначелник Смедерева Предраг Умичевић.

Први корисници бесплатног интернета у Винском граду били су Војислав Јовановић, директор малопродаје у Теленору и градоначелник Смедерева, Предраг Умичевић који је пред присутнима отворио страницу сајта града Смедерева.