Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Отворена НИС-ова бензинска станица на Царини

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и директорка Дирекције за малопродају НИС Петрола Надежда Коробејникова данас су званично отвориле реконструисану бензинску станицу на Царини.

Том приликом градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић истакла је да је задовољна што су цене у новоотвореном НИС-овом објекту повољније за грађане и најавила разговоре са представницима НИС Петрола о даљој сарадњи, која ће подразумевати измештање постојеће пумпе код Спортског центра на локацију о којој ће се тек договарати.

Градоначелница је додала и то да се нада да ће Смедерево у што краћем временском периоду добити још једну овако атрактивну бензинску станицу.

Надежда Коробејникова, директорка Дирекције за малопродају НИС Петрола, рекла је данас  да је изузетно задовољна сарадњом са локалним властима које су  омогућиле да се овакав објекат реконструише и отвори за само два месеца.

Председник Скупштине Града Бранче Стојановић, изразио је задовољство што НИС Петрол жели да улаже у Смедерево и додао да се искрено нада да ово није последњи НИС-ов објекат изграђен у нашем граду.

Објекат је претворен у нови "триколорни" бренд НИС Петрола, који из дана у дан постаје симбол квалитета производа и услуга и то по веома приступачним ценама. Бензинска станица "Царина" изграђена је уз поштовање свих еколошких критеријума и међународних техничких стандарда.

Ово је иначе тип градске бензинске пумпе на којој се могу купити све врсте деривата - Д2, Евродизел, БМБ 95, Евро премијум БМБ 95 и ауто гас. Као на свим модерним бензинским стницама и на НИС Петроловој се налази савремено опремљен продајни простор и кафе бар.

Модернизација бензинске станице на Царини спроведена је у оквиру стратегије развоја малопродајне мреже НИС-а која подразумева изградњу нових, реконструкцију и ребрендинг постојећих малопродајних објеката. Широм Србије већ је изграђено око 130 оваквих објеката.

У наредне две и по године, у модернизацију и изградњу нових бензинских пумпи, НИС ће уложити око 100 милиона евра, па ће до 2014. године  у Србији бити изграђено 250 пумпи под брендом НИС Петрол.