Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Отворена прва Идеа супер продавница у Смедереву

 
 
Идеа донатор установе Дневни боравак за децу са сметњама у развоју „Сунце“ у наредних шест месеци.

Нова Идеа Супер продавница отворена је данас 2. јула, у Смедереву, на адреси Ђуре Салаја бб.
Продавницу су отворили господин Владимир Бокан, генерални директор компаније Идеа заједно са господином Предрагом Умичевићем, градоначелником града Смедерева, у присуству представника градских власти, бројних  пословних партнера и званица.

Продавница у Смедереву је 15-та и највећа продавница коју је Идеа отворила ове године, а уједно и 112-та продавница коју Идеа има у оквиру своје малопродајне мреже. Нова Идеа продавница, продајне површине преко 2.400 квадрата, опремљена је у складу са најсавременијим стандардима светског ретаил-а и нуди богат асортиман више од 16.000 артикала. Отварањем створили су се услови за запошљавање 72 нова радника с овог подручја. Радно време продавнице је  од 8.00 до 21.30 сати, радним данима и викендом.

Тим поводом, компанија Идеа је установи Дневни боравак за децу са сметњама у интелектуалном развоју „Сунце“ у Смедереву поклонила основне животне намирнице, чиме ће бити покривене потребе "Сунца" у наредних шест месеци. Донацију је у име Дневног боравка „Сунце“ примила госпођа Биљана Гвозденовић, управник Дневног боравка
Дневни боравак “Сунце“ функционише у оквиру Друштва за помоћ недовољно развијеним особама од оснивања, 15. септембра 2003. године и за циљ има збрињавање деце и омладине ометене у менталном развоју и њихово укључивање у радне активности. У боравку се сваког дана налази 20 корисника различитог степена ометености, а недељно кроз њега, учествујући у радионицама, прође још стотинак малишана.

Нова Идеа купцима нуди богат асортиман дневно потребних артикала, омогућујући квалитетну куповину на једном месту. На одељењу „зелене пијаце“ сви купци могу да пронађу свеже воће и поврће по најповољнијим ценама. Из понуде свеже хране посебно истичемо гастро одељење са великим избором свакодневно свеже припремљених специјалитета, одељење месаре са понудом увек свежег меса контролисаног порекла, деликатеса, торти и колача као и пекаре са увек свежим пецивом. Поред свакодневних прехрамбених артикала и здраве хране купце очекује богат асортиман кућних потрепштина, текстила, технике, малих кућних апарата, хемије и козметике, а све у складу са потребама и очекивањима купаца.