Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Отворено СББ представништво у Смедереву

Компанија SBB, највећи српски кабловски оператор, који своје услуге пружа корисницима у скоро 30 градова Србије, отворио је своје представништво у Смедереву, а скромној свечаности присуствовала је и градоначелница Смедерева, др Јасна Аврамовић.

 

„Заинтересовани инвеститори се на свим пољима враћају у Смедерево, препознајући га као добро место за инвестирање. За мене као градоначелника је велика част да је једна овако значајна фирма, Net TV Plus, отворила експозитуру у нашем граду. То је први корак у реализацији плана да се ТВ Смедерево види у читавом свету", рекла је градоначелница.

 

Она се захвалила власнику што је испољио довољно стрпљења и разумевања да покрене посао у Смедереву и изразила наду да ће се врли брзо направити договор како би се поред Радио Лукса и програм ТВ Смедерево могао видети и у дијаспори.

 

„Драго ми је што је Радио Лукс препознао такву врсту добре комуникације и њихов програм  сада се чује много даље него раније. Надам се да ће и ТВ Смедерево приуштити задовољство да све оно што се дешава у граду, виде и наши људи у расејању", истакла је градоначелница.

 

Власник компаније MS Net Gmbh Bazel, генерално представништво Net TV Plus  за Швајцарску, Срђан Шиљевић, рекао је да се још прошле године разматрала могућност отварања SBB пословнице у Смедереву.

 

„Ево, сада смо ту. Први корак је реализован, омогућити људима квалитетну телевизију, квалитетан програм по повољним ценама. Припремили смо специјалне поклоне и бесплатне инсталације за Тотал и бесплатно коришћење за првих месец дана, а надам се да ћемо сарадњу унапредити", казао је Шиљевић.