Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу Акција „Пажљивко“ у смедеревским основним школама Смедерево, град поезије – уручен „Златни кључ“ немачком песнику Марселу Бајеру Свечано уручена донација Владе Јапана ТТПШ „Деспот Ђурађ“ Обележен Дан ослобођења Смедерева у Другом светском рату


ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ДЕЧЈИ ДОДАТАК

Корисници дечјег додатка у обавези су као и претходних година да доставе потврде о редовном и ванредном школовању за децу школског узраста за наступајућу школску 2012/13 годину, како не би изгубили право на стечену принадлежност.

Потврде треба предати на шалтеру Одсека за друштвену бригу о деци Градске управе Смедерево која се налази на Тргу Републике бр. 12 (Дечја заштита), сваког радног дана од 7 и 30 до 15 часова и 30 минута. Код себе корисници обавезно морају да имају решење о праву на дечји додатак због уписа одговарајућег броја на школске потврде.

У Дечјој заштити подсећају да се за децу која похађају курсеве, а нису редовни ђаци основних и средњих школа, не остварује право на дечји додатак.