U selu Lipe odata počast palim herojima Bijenalna nagrada - Jagošu Markoviću Aleksandru Berčeku - nagrada za životno delo „NUŠIĆEVA ERA, NAŠA MERA“ Predstavnici japanske kompanije „Mayekawa“ posetili Smederevo


PROMENA DATUMA ODRŽAVANjA B2B SUSRETA JUGOISTOČNE SRBIJE

Akreditovana Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje", u partnerstvu sa još tri RRA sa teritorije jugoistočne Srbije (Zaječar, Niš, Leskovac), realizuje projekat „B2B susreti Jugoistočne Srbije". Projekat se realizuje u okviru Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi, a preko Razvojne agencije Srbije.

Opšti cilj Projekta je razvoj privrednih subjekata zasnovan na znanju, inovativnostima, konkurentnosti, poslovnom udruživanju, sa tendencijom stvaranja snažnog i konkurentnog izvozno orijentisanog sektora MSPP, što će omogućiti poboljšanje životnog standarda u regionu i Republici Srbiji.

Definisana su i četiri specifična cilja:

1.         Stvaranje prilika za regionalno umrežavanje

2.         Razvoj metodologije i alata za sprovođenje usluge B2B susreta

3.         Stimulisanje poslovnog povezivanja privrednih subjekata Jugoistočne Srbije

4.         Promocija preduzetništva i mogućnost za samozapošljavanje

Kao jedna od aktivnosti, biće organizovani poslovni (B2B) susreti u Smederevu, 21. februara 2017. godine. Susreti će se održati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, Goranska bb, 11300 Smederevo, (zgrada Monopola) sa početkom od 11,00 časova.

Poslovni susreti pružaju mogućnost privrednicima da direktno promovišu svoje poslovne aktivnosti, proizvode i usluge, uspostave nove poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere. Učešće je besplatno.   

Regionalna razvojna agencija poziva sve zainteresovane privrednike iz Regiona da se prijave za učešće na B2B susretima, kao i da se obrate za više informacija.

Kontakt:

Saša Dedeić i Miloš Najčević

012/510 824; 012/511 823

e-mail: office@rra-bp.rs