Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Почеле припреме за Смедеревску јесен 2013.

Организациони одбор привредно туристичке манифестације Смедеревска јесен формиран је у четвртак и ускоро ће почети припреме за одржавање 126.манифестације 2013.године.

Припреме за одржавање Смедеревске јесени, по први пут, почеле су знатно раније него до сада, у циљу квалитетније организације најзначајније градске манифестације.

Градско руководство је закључило да се наредна Смедеревска јесен мора подићи на квалитативно виши ниво, уз активно учешће граћана у профилисању програмских садржаја.

Најважнија новина односи се на време одржавања манифестације која би, према начелно прихваћеној идеји, требало да траје од 1.септембра до 1.октобра 2013.године.

Намера је да Смедеревска јесен у наредним годинама прерасте у међународну манифестацију која би повезала подунавске градове са посебним акцентом на сарадњу са аустријским и немачким градовима на Дунаву.

Све информације у вези са организационим припремама за наредну Смедеревску јесен, грађани могу да добију посредством градског и сајта Смедерeвске јесени, као и ФБ страница града Смедерева и Смедеревске јесени.

Своје сугестије грађани могу да пошаљу на електронску адресу kabinet@smederevo.org.rs или на Фејсбук и Интернет страницу Смедеревске јесени www.smederevskajesen.com.