Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Помоћ Краљеву

Под покровитељством Града Смедерева  одржана је ХУМАНИТАРНА КОШАРКАШКА УТАКМИЦА.


 У спортској Дворани у понедељак је одиграна хуманитарна утакмица између кошаркашких клубова «Смедерево» из Смедерава и «Црвена Звезда» из Београда. Пре поцетка утакмице за косаркасе гостујуцег и домацег тима организован је пријем у ГУ Смедерево.

Сав приход од продатих улазница намењен је санирању последица земљотреса који је ове јесени задесио град Краљево.
Укупно је продато 1200 улазница. Део су откупила јавна предузећа Града, а остало су грађани Смедерева непосредно купили улазнице на благајни Дворане. 1075 улазница је продато по цени од 100,00 динара и 125 ВИП улазница по цени од најмање 200,00 динара.
Укупно је за санацију земљотреса у Краљеву прикупљено 123.889,00 динара.
Сусрет је оконцан изузетно напето са поеном разлике у корист гостију. КК Смедерево : КК Црвена звезда 85 : 86.
Организатори напомињу да је утакмица протекла у духу хуманости, односно да ни један од учесника овог спортског догађаја није тражио надокнаду за своје ангажовање: улазнице је бесплатно штампао СД Цонсултинг Смедерево, Сецуритy Ђорђевић је бесплатно обезбеђивао догађај, записнички сто као и судије су радили бесплатно, у организацији КК Смедерево и кошаркашког савеза Смедерево, услове за организацију и одигравање утакмице обезбедила је Спортска хала Смедерево доо, медији су бесплатно извештавали ...
Треба реци и то да је Смедерево донирало по слепер црепа и градјевиснких блокова за помоц Краљеву. Фудбалски клуб упутио је финансијску помоц а Грдаска управа ангазовала је без накнаде у два наврата Комисију за процену стете.