Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Помоћник министра разговарао са представницима канцеларијe за дијаспору


Помоћник министра Ђорђо Прстојевић и саветник у сектору за економска питања Предраг Остојић у среду 24. марта у Министарству за дијаспору разговарали су са  Драгишом Јовановићем, координатором градске канцеларије за дијаспору у Смедереву и Радишом Станојловићем, чланом општинског већа за дијаспору из Смедеревске Паланке о организацији скупа представника Канцеларија за дијаспору при локалним самоуправама и Центара за дијаспору при Регионалним привредним коморама, који би био реализован у сарадњи са Министарством за дијаспору и Привредном комором Србије.

Предлог за одржавање овог скупа потекао је од стране канцеларија у Смедереву и Смедеревској Паланци, а требало би да буде реализован у другој половини маја ове године.

Помоћник министра Ђорђо Прстојевић поздравио је идеју о одржавању овог скупа и присутне госте информисао о предстојећим активностима Министарства за дијаспору, односно Сектора за економска питања дијаспоре у вези са одржавањем међународног скупа о девизним дознакама и ДВД презентације «Могућности улагања у  општине и градове Србије»