Poraz Mega Vizure na startu ABA lige
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


Пораз Мега Визуре на старту АБА лиге

Кошаркаши Мега Визуре поражени су у недељу увече у Дворани Смедерево од загребачке Цедевите у првом колу АБА лиге, резултатом 72:62 (15:21, 18:21, 16:17 и 13:13).

 

Најефикаснији играч утакмице био је изванредни Смит са 21-им поеном, Зубчић је постигао 17, док је код домаћина Дангубић убацио 17, а Радовић и Варда по 11 поена.

 

Утакмицу у Дворани Смедерево пратило је око 1.000 гледалаца, а судећи према амбијенту, јасно је да ће Мега Визура имати велику подршку Смедереваца ове сезоне, како у Јадранској, тако и у Супер лиги.

 

Организација сусрета је, такође, била на завидном нивоу, а мечу је присуствовао и бивши селектор кошаркашке репрезентaције Србије легендарни Душан Ивковић, као и руководство Града Смедерева на челу са градоначелницом др Јасном Аврамовић и замеником градоначелника Бојаном Теофиловићем.

 

У наредном колу, у среду, Мега Визура гостује Партизану, а следеће недеље, од 19 часова, у Дворани Смедерево, изабраници Дејана Милојевића угостиће Игокеу.