Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Представа за децу Пинокио и Госпођа министарка - 18. априла

Глумци Београдског Пан театра ће у оквиру претфестивалског дела програма „Нушићевих дана", у четвртак 18. априла играти комад за децу „Пинокио" за који је текст и режију радио Миодраг Милованов, а играју Миодраг Милованов, Оливера Викторовић, Енес Хамидовић и Данијела Стојковић.

 

Представа „Пинокио" је сценска адаптација истоимене бајке Карла Колодија.

 

Током представе публика прати авантуре једног дрвеног лутка, који од комада дрвета које се смеје и плаче прво постаје живи лутак, а затим и прави правцати дечак.

 

У причи мали Пинокио, кроз разна животна искушења учи разлику између добра и зла.

 

Наравно, у помоћ му долози и животињски свет и то у моментима када је потребна подршка пријатеља.

 

„Пинокио" је контакт представа едукативног карактера, прожета многобројним сонговима и игром, а на репертоару је у терминима од 11 и 13 часова у Великој дворани Центра за културу.

 

У истој сали, такође 18. априла од 20 часова, чланови Рачанског позоришта Културног центра „Радоје Домановић" из Раче Крагујевачке, играће Нушићеву „Госпођу министарку" у режији Дејана Цицмиловића.

 

Играју: Горица Милојевић, Урош Петровић, Сашка Милојевић, Петар Стојановић, Драган Ашић, Милош Стевановић, Ана Митић, Зоран Стефановић Трофа, Горан Николић Џони, Немања Лугавац, Десанка Стевановић, Русмир Чоходар, Мишко Андрејић, Мира Марушић, Весна Вучетић, Кристина Вучетић, Дарко Живковић Ћоки, Лазар Станојевић.