... „Научни камион" у Смедереву ... Спектакуларан почетак четвртог „Театра у Тврђави“ Град Смедерево и Асоцијација координатора за ромска питања озваничили сарадњу


Представници Министарства пољопривреде у Смедереву

Смедерево је било домаћин предавања о пољопривредној производњи.

      У Скупштинској сали Градске управе Смедерево, 25. фебруара,  одржано је предавање за пољопривредне произвођаче. О актуелној ситуацији у пољопривреди говорили су државни секретар Жељко Радошевић и Милан Петровић, као и Давид Радаковић шеф Кабинета министра пољопривреде.
Све потребне информације пољопривредници су могли да добију и од директора Фонда за развој пољопривреде града Смедерева, Јовице Вујовића  и Стручне службе Завода за пољопривреду у Коларима и директорке Биљане Николић.
Предавању је присуствовао и помоћник градоначелника за локалну самоуправу Бојан Теофиловић, који је поздрављајући присутне изразио задовољство досадашњом сарадњом између локалне самоуправе и Министарства за пољопривреду, шумарство и водопривреду Републике Србије.
Треба рећи и то да је Скупштинска сала била пуна и да су пољопривредни произвођачи показали изузетно интересовање за предавање.