Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Представници локалне самоуправе у Министарству саобраћаја Републике Србије

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић, председник Скупштине града Бранче Стојановић, помоћник градоначелника за привреду и инвестиције Првослав Недељковић и диркетор Дирекције за изградњу, урбанизам и грађевинско земљиште Ненад Крчум данас су се у Београду састали са министром саобраћаја у Влади Републике Србије Милутином Мркоњићем.

Састанку су присуствовали и државни секретар Миодраг Поледица, помоћник министра за водни саобраћај и безбедност пловидбе Мирјана Трифуновић и привремени директор Агенције за управљање лукама Бранко Митровић.

Том приликом градоначелница др Јасна Аврамовић представила је министру саобраћаја три пројекта - Марина Смедерево, део плана детаљне регулације за изградњу пруге од постојеће железничке мреже Смедерево – Мала Крсна до Индустријске луке Ју Ес Стила Србија, као и план за изградњу Тримодалног логистичког центра Смедерево и затражила подршку ресорног министарства.