Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Пријем за успешне атлетичаре

 
Наши атлетичари стигли у Смедерево с медаљама
 
Верица Дисић је са 20. Балканских игара у Лариси у Грчкој нашем граду донела златну медаљу. Она је у конкуренцији ветерани жене, на 800 метара освојила прво место. На Тај начин оправдала је прошлогодишњу титулу двоструког балканског првака (на 400 И 800 метара). У дисциплини 4 x 100 метара Верица је освојила сребрну медаљу.
 
Снежана  Јанковић узела је две бронзане медаље на 800 И 1.500 метара.
Лазар Секулић се окитио златом И сребром у штафетама 4 x 400  И 4 x 100 метара И у продуженом спринту на 400 метара бронзаном медаљом.
 
Оља Николић је освојила бронзану медаљу на Купу европског шампионата за јуниорке, који је недавно одржан у Пољској.
 
Успешне смедеревске спортисте поздравили су градоначелник Предраг Умичевић, заменик градоначелника др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Бранче Стојановић.
Спортисти су изразили наду да ће у Смедерву ускоро бити завршена атлетска стаза те да ће тако бити створени много бољи услови за тренинге. У име спортиста захвалила се Верица Дисић, која је поред осталог истакла да су отежани услови у којима Смедеревци тренирају, можда један од мотива више да се привуче пажња јавности и подстрек за победу.
Челници града уручили су спортистима поклоне са обележјем Смедерева.