Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Пријем за успешне спортисте

Градоначелница Смедерева, др Јасна Аврамовић, организовала је у петак пријем за представнике Клуба борилачких спортова „СД Комбат“ Смедерево.

„Хвала вам што сте дошли да поделите успехе са локалном самоуправом, а град Смедерево наставиће да помаже развој спорта и спортске резултате. Желим вам успешан даљи рад“, поручила је др Јасна Аврамовић.

Пријем код градоначелнице организован је поводом најновијих успеха такмичара, о којима је говорио тренер Дејан Павић.

„Клуб је у протеклих месец и по дана остварио изузетне резултате на међународној сцени. Од оснивања клуба 2007. године, ова сезона нам је најуспешнија. Стефан Анђелковић је на Светском првенству за јуниоре, током септембра у Братислави, освојио златну медаљу. Прошле године је био вицешампион Европе и ово је круна његове јуниорске каријере. Надам се да ће бити успешан и у сениорској каријери“, рекао је Павић.

На пријему су били и најискуснији борци смедеревског клуба – Владимир Лекић и Никола Стошић.

„На Балканском првенству у Варни, такође у септембру, проглашени су за најбоље борце на труниру, а екипа Србије, за најбољз репрезентацију на Балкану. То је знак да су они зрели као такмичари, за освајање још значајнијих резултата. Од 14. октобра биће на Тари, на припремама, а 29. октобра путују у Анкару, где ће бити одржано Европско првенство. Очекујемо једну од медаља“, нагласио је Павић.