Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Приводи се крају уређење трећег спрата зграде Монопола

На трећем спрату зграде „Монопола", у којој се налази Регионални центар за професионални развој запослених у образовању, у току је адаптација и опремање овог простора величине 600 метара квадратних.

Радови су ушли у завршну фазу. Сви грађевински послови су завршени, а постављене су водоводна и електроинсталације, са тим да прикључак на трафостаницу и монтажа електроормана треба да буду готови до краја марта.

Ових дана у току су занатски радови - постављање керамике у санитарним чворовима и ходницима као и спуштање плафона.

Преостало је још да се уреди лифт, заврше радови у ходнику, кречење и постављање подова у собама.

Са добављачима намештаја, беле технике и текстилне опреме договорено је да наредне недеље буде одржан састанак на којем ће бити уговорена динамика испоруке опреме по завршетку појединих фаза радова.

Осим ових послова, у току је и замена кровне конструкције на делу зграде изнад Регионалног центра.

„На основу тренутног стања, извештаја Надзорног органа и увида у динамику, очекујемо да до 25. априла сви радови буду готови", сазнајемо од мр проф. Борка Јаношевића, в.д. директора Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево.