Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Привредна комора Војводине, Нови Сад

 

Састанак поводом пројеката на Дунаву
„Пословна капија“ (16. април 2010.) и „Baby Exit“ (14-16. мај 2010.)

      Пословна Капија је место сусрета и консолидације најбољег из Србије и начин да се Европи једном годишње емитује снажна и оптимистичка збирна слика земље.
То су, за општине, један од припремних корака за улазак у европске токове, за ЛЕР - маркетинг сопствених локација ( имајући у виду оснивање Дунавског центра (ГТЗ)). Подршку овом пројекту су пружили: Канцеларија Председника Републике, Министарство иностраних послова, Министарство за дијаспору, Министарство за културу, констатујући да овај пројекат, за разлику од Гуче и Exita, треба да привуче озбиљнију публику и земљу представи као плодно тле за исплативе инвестиције.
      После презентације пројекта Пословна капија – Business exit, која ће бити својеврсна изложба развојних потенцијала Србије, представници градова и општина су истакли адуте својих места и главне развојне правце свог краја...
Смедерево су представљали Мирјана Ћосић, директор ПУ Наша Радост и Часлав Илић, директор Туристичке организације Смедерево.
      Договор је да се наставе консултације са свим координаторима како би се што квалитетније извршила презентација пред надлежним општинским, односно градским руководством и донела коначна одлука у вези са учешћем на Манифестацији.