Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Пројекат Марина представљен на Другом Дунавском финансијком дијалогу

Градоначелница др Јасна Аврамовић и директор Дирекције за изградњу, урбанизам и грађевинско земљиште Ненад Крчум били су учесници Другог Дунавског финансијског дијалога одржаног у Народној банци Србије и том приликом представили пројекат смедеревске Марине.

Циљ овог пословног скупа је подстицање дијалога и повезивање представника малих и средњих предузећа Дунавске регије са потенцијалним финансијерима.

Тако је и Град Смедерево остварио контакт са учесницима Другог Дунавског финансијског дијалога из Немачке и Аустрије и договорена је посета њихових представника нашем граду. 
 
Више од 200 учесника имало је прилику да потенцијалним инвеститорима представи своје пројекте, а Дунавском финансијском дијалогу у Београду присуствовали су и међународни експерти из Дунавске регије.

Стратегија Европске уније на овај начин обухвата 14 држава Дунавског слива и има за циљ подстицање боље интеграције у региону.