Promocija 126. Smederevske jeseni u Beogradu
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


Промоција 126. Смедеревске јесени у Београду

У Кнез Михајловој улици у Београду промовисана је туристичко - привредна манифестација „Смедеревска јесен", 126. по реду.

 

Представници Туристичке организације Смедерева упознали су Београђане са програмом манифестације, али и са најквалитетнијим смедеревским воћем и позвали житеље главног града да буду гости некадашње српске престонице.

 

"То је једна од најзначајнијих туристичких манифестација у региону, која ће трајати од 6. до 29. септембра, тачније сваког викенда и надамо се да ћемо ове године успети да привучемо рекордни број посетилаца, нарочито из Београда", изјавила је представница Туристичке организације Смедерева, Јелена Поповић.

 

Она је рекла да се очекује више од 100.000 посетилаца, нагласивши да ће током трајања манифестације бити  уприличене изложбе воћа и вина смедеревског краја, а гости ће моћи да купе ове  и остале производе по приступачним ценама.

 

Госте „Смедеревске јесени" из Београда, на богат културно - уметнички програм, позвали су и млади Смедеревци у раскошним одорама деспота Ђурђа Бранковића и његове жене Јерине.

 

Током промоције у Кнез Михајловој улици у Београду, наступила је и певачка група Музичке школе „Коста Манојловић" - Етно одсек.

 

Поред Београда, туристичко - привредна манифестација „Смедеревска јесен" промовисана је у Ковину, Смедеревској Паланци и Пожаревцу.