Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу Акција „Пажљивко“ у смедеревским основним школама Смедерево, град поезије – уручен „Златни кључ“ немачком песнику Марселу Бајеру Свечано уручена донација Владе Јапана ТТПШ „Деспот Ђурађ“ Обележен Дан ослобођења Смедерева у Другом светском рату


Проширен Дневни ред 3. седнице Скупштине града

Поводом трећег заседања Скупштине града Смедерева председник Скупштине, Горо Реџић одржао је конференцију за новинаре, у Плавој сали Зграде управе града. Конференцији су присуствовали и заменик председника Скупштине, Бранче Стојановић и секретар Скупштине Града, Наташа Николова.

Повод данашње конференције, јесте упознавање јавности са дневним редом заседања, који је договором на састанку одборничких група проширен за три области. Тако ће се одборници изјашњавати и о избору заменика Јавног правобраниоца општине Смедерево, као и о именовању Управних и Надзорних одбора Јавних предузећа, Установа, Организација и Фондова, чији је оснивач град.

Проширени Дневни ред можете преузети овде у PDF формату

Скупштинско заседање, које је заказано за петак, 15. август 2008. године, са почетком у 10 часова, јавност ће бити у могућности да прати путем директног радио пренос Радио Смедерева и одложеног телевизијског преноса Телевизије Смедерево.