Град поклонио нова возила Дому здравља у Смедереву Светосавска академија – у славу духовног родитеља српског народа Светосавско дружење основаца са песником Следе Савине путоказе и граде литерарну традицију у Смедереву Светосавски концерт Ансамбла народних игара и песама Смедерево


Проширен Дневни ред 3. седнице Скупштине града

Поводом трећег заседања Скупштине града Смедерева председник Скупштине, Горо Реџић одржао је конференцију за новинаре, у Плавој сали Зграде управе града. Конференцији су присуствовали и заменик председника Скупштине, Бранче Стојановић и секретар Скупштине Града, Наташа Николова.

Повод данашње конференције, јесте упознавање јавности са дневним редом заседања, који је договором на састанку одборничких група проширен за три области. Тако ће се одборници изјашњавати и о избору заменика Јавног правобраниоца општине Смедерево, као и о именовању Управних и Надзорних одбора Јавних предузећа, Установа, Организација и Фондова, чији је оснивач град.

Проширени Дневни ред можете преузети овде у PDF формату

Скупштинско заседање, које је заказано за петак, 15. август 2008. године, са почетком у 10 часова, јавност ће бити у могућности да прати путем директног радио пренос Радио Смедерева и одложеног телевизијског преноса Телевизије Смедерево.