Prvaci države u generalnom plasmanu
Одржана 15. седница Скупштине града Смедерева Први подземни контејнери постављени у Смедереву Гости Смедерева – ученици и професори из Румунске општине Гилад Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку


Прваци државе у генералном пласману

Такмичари Удружења параплегичара Смедерево остварили су велики успех на 21. Републичким спортским играма, које су одржане од 6. до 8. септембра у Краљеву.

 

У конкуренцији 28 екипа и 200 такмичара, Смедеревци су поновили успех из 2011. године и понели титулу првака државе, пошто су освојили прво место у генералном пласману.

 

Екипу Смедерева на 21. Републичким спортским играма чинило је 6 жена и 7 мушкараца, који су наступили у пет спортова: стрељаштву, стоном тенису, атлетици, шаху и пикаду.

 

Чланови Удружења параплегичара Смедерево освојили су 11 пехара и 47 медаља, од чега 15 златних, 18 сребрних и 14 бронзаних. Најуспешнији такмичари у појединачној конкуренцији били су Данијела Лучанин и Радивоје Дамјановић са по 7 освојених медаља.

 

Председник Удружења параплегичара Смедерево, Предраг Николић, изразио је захвалност локалној самоуправи која је омогућила одлазак такмичара на Републичке игре, пошто је обезбедила минибус.