Град Смедерево поново организује представе за децу по сеоским школама Још један успешно реализован концерт смедеревских културно-уметничких друштава НАСИЉЕ НАД ЖЕНАМА У СУБОТУ ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА СМЕДЕРЕВА Потписан први уговор о дуалном образовању у Смедереву и Подунавском округу


Путеви проходни, нема већих саобраћајних застоја

Стање на путевима у Смедереву је задовољавајуће, констатовано је на данашњој седници Штаба за ванредне ситуације. Путеви су проходни, а према информацијама Саобраћајне полиције у протекла 24 сата није било већих саобраћајних застоја.

Екипе јавних комуналних предузећа и данас су на терену, а приоритети за уклањање снега су главне градске саобраћајнице и тротоари, као и сеоски путеви који претходних дана нису очишћени.

Штаб за ванредне ситуације апелује на старије особе да без преке потребе не излазе из својих домова, на возаче да не крећу на пут, а уколико је то неопходно, да прилагоде вожњу условима и стању на путевима, уз коришћење зимске опреме.

Инспекцијске службе Градске управе Смедерево и Комунална полиција Града Смедерева настављају стална дежурства. Непроходност путева и евентуалне проблеме на саобраћајницама у граду и сеоским насељима, грађани могу да пријаве на бројеве телефона 231-115, 061 883 18 24 и 060 844 91 32.