Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Радно време Дома здравља током празника

Дом здравља Смедерево саопштио је начин организовања рада у службама током предстојећих празника, 1, 2. и 7. јануара 2013. године.

У Служби опште медицине дежураће два лекара и пет медицинских сестара, које одреди начелник службе, тако што ће један лекар и две медицинске сестре радити у првој смени од 7 до 13 часова и једна медицинска сестра од 8 до 12 часова, а један лекар и две медицинске сестре у другој смени од 13 до 19 часова.

У Служби за кућно лечење и здравствену негу, на теренском давању инјекција, радиће по један медицински техничар од 7 до 13 часова и од 16 до 19 часова.

У Диспанзеру за здравствену заштиту предшколске деце и Диспанзеру за здравствену заштиту школске деце и омладине дежураће два лекара и три медицинске сестре у времену од 7 до 19 часова, тако што ће радити по 12 часова.

У Служби за поливалентну патронажу дежураће једна патронажна сестра за све дане празника по потреби.

У Сервису за хигијену радиће по једна помоћна радница од 7 до 13 часова и од 14 до 20 часова у службама Дома здравља 1, 2. и 7. јануара 2013. године радиће од 12 до 13 часова.

Све остале службе, диспанзери и одсеци Здравственог центра радиће 31. децембра 2012. године у преподневној смени у времену од 7 до 18 часова, саопштила је Служба за односе с јавношћу Здравственог центра “Свети Лука” Смедерево.