Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Рок за упис у Београдску пословну школу - 18. октобар

Почело је пријављивање заинтересованих бруцоша за полагање пријемног испита на Високу школу струковних студија.
 

Упис у прву годину студија Високе Београдске пословне школе може се обавити до 18. октобра, када ће бити одржани пријемни испити у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево.

"Пријемни испити ће се састојати од полагања два испита по избору. У обзир долазе следећи предмети: математика, информатика, економија, пословна економија, социологија и статистика" каже Борко Јаношевић директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево.

Директор Јаношевић додаје и то да ће "студенти од ових шест предмета моћи да бирају два која ће полагати на пријемном."

Све информације битне за упис заинтересовани студенти могу пронаћи на сајту Регионалног центра www.rcsmed.edu.rs. или на телефон 026/619-906 од особе задужене за контакт Наташе Момчиловић.

Будући студенти неће имати никакве потребе да иду за Београд, јер сав посао око уписа могу да обаве у Смедереву, а такође и све остале админстративне формалности.

Студенти са других факултета могу да пређу у Пословну школу у Смедереву уз одговарајућу процедуру о којој се, такође, све информације могу добити на сајту Регионалног центра.

Предавања из области маркетинга и трговине, менаџмента, финансија, банкарства и рачуноводства, информатике и електронског бизниса, као и пореза и царина студенти ће слушати у просторијама Регионалног центра.

Пре непуних десет дана градоначелница др Јасна Аврамовић и помоћник директора Београдске пословне школе проф. др Драгиша Ранђић, потписали су Меморандум о сарадњи Града Смедерева и Високе школе струковних студија.

То је био и први корак у сарадњи у циљу образовања будућих кадрова из студијских програма маркетинга и трговине, менаџмента, финансија, банкарства и рачуноводства, као и пословне информатке и електронског бизниса, пореза и царина.