Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


Рукометашице Младог радника – државни прваци

 

    У Пленумској Сали Градске управе Смедерев организован је пријем за рукометашице,  генерација 1997. Млади радник из Радинца које су освојиле државно првенство. Њих су у име града поздравили Бранче Стојановић заменик председника Скупштине И Ненад Максић члан Градског већа за спорт И омладину.
    Стојановић је честитао младим рукометашицама на успеху. Он је поздравио прваке Србије у категорији 13 година, захвалио се руководству Клуба И Савету МЗ Радинац који су смогли снаге да помогну младим рукометашицама да свој таленат преточе у победу. Истакао је И то да град И веће посвећују значајну пажњу развоју спорта И да је управо члан градског већа из тог ресора прослављени рукометаш.“    Град ће се потрудити да вам на прави начин омогући да у овом спорту досегнете праве висине  И да вас, као што смо недавно у Смедереву гледали првенство Европе између Србије И Турске, за неколико година гледамо у реперезентацији” , нагласио је Стојановић.
    У име градоначелника И локалне самоуправе рукометашице је поздравио члан ГВ за спорт И омладину Ненад Максић, који се посебно захвалио људима који раде у клубу И изразио жељу да ОК Млади радник што пре види у новоизграђеној Дворани Смедерево. “Био сам најискреније одушевљен вашом игром, имате моје похвале. Посебно ми  је драго јер сте својом победом показале да место у финалу више није резервисано за Вождовац И кикинду. То није била случајност И пука спортска срећа, гледао сам вашу игру И убеђен сам да ћете И будуће бити у врху, нагласио је Максић.
    Милован Костић, члан Градског већа И председник Савета МЗ Радинац посебно се захвалио оснивачу Рукометног клуба у Радинцу Живојину Николићу Деби. Истакао је да Радинац, као мала сеоска  средина може да се похвали бројнимспортским успесима. “Имамо шампионе у фудбалу, атлетици, рукомету. Рукометни клуб има 70 чланова основношколског И средњошколског узраста И циљ нам је да што већи број младих укључимо у спортске активност”, рекао је Костић.
    Представници локалне самоуправе уручили су затим младим рукометашицама маице са логом града Смедерева И пожелели им врхунске резултате.