... РЕАЛИЗАЦИЈА УСЛУГЕ ЛИЧНИ ПРАТИЛАЦ ДЕТЕТА И УЧЕНИКА Отворен 34. позоришни фестивал „Нушићеви дани“ ... Град поклонио нова возила Дому здравља у Смедереву

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градоначелница града Смедерева, заменик градоначелника, четири помоћника градоначелника, председник, заменик председника и секретар Скупштине града Смедерева, свих 11 чланова Градског већа града Смедерева, Градски јавни правобранилац и два заменика, као и заменик начелника Градске управе града Смедерева, сагласили су се да им плате и накнаде буду умањене за 10 процената.

Оваква одлука представља лични чин сваког од поменутих именованих и постављених лица и биће реализована од априла 2013.године.

Такође се изражава нада да ће, у циљу актуелних мера рационализације и нарочито у складу са извршењем буџета, сви буџетски корисници, а пре свих менаџменти у јавним предузећима, преиспитати своје зараде и захтеве у вези са трошењем буџетских средстава у наредном периоду.