У селу Липе одата почаст палим херојима Бијенална награда - Јагошу Марковићу Александру Берчеку - награда за животно дело „НУШИЋЕВА ЕРА, НАША МЕРА“ Представници јапанске компаније „Маyекаwа“ посетили Смедерево

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

На иницијативу градоначелнице Смедерева, др Јасне Аврамовић, данас је организован радни састанак са представницима: Дома здравља Смедерево, Хигијенско-епидемиолошке службе и Школског диспанзера Опште болнице „Свети Лука“, Санитарне инспекције, Ветеринарске инспекције, а поводом информација које су поједини медији објавили о наводном масовном тровању храном.

На основу података добијених од ових служби, закључено је да ситуација није ни приближно онаква како је представљена у медијима.

Градоначелница је на данашњем састанку инсистирала на томе да се у року од 48 сати, а на основу детаљних извештаја поменутих служби, добије права информација о новонасталој ситуацији, о чему ће јавност бити обавештена.

КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА