Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


СЕДАМ МЕДАЉА СА ПРВЕНСТВА У ЛИТВАНИЈИ

Каратисти клуба „Лотос“ из Смедерева освојили 7 медаља на Светском WKC карате првенству у Литванији.

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић, председник Скупштине Бранче Стојановић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић, помоћник градоначелника Саша Момић и члан Градског већа Ненад Максић приредили су пријем за каратисте клуба „Лотос“ из Смедерева који су се са 8. Светског WKC карате првенства у оквиру 5. светских таписа игара одржаних у Литванији вратили са 7 медаља.
„Велико ми је задовољство што могу да вас угостим. Смедерево је постало град медаља и признања. Ваше медаље су наша обевеза, обавеза Града да улаже у нове спортске наде који ће у будућности постизати добре резултате“, рекла је градоначелница Јасна Аврамовић.
Тренер клуба „Лотос“ Зоран Берак захвалио се Градској управи на подршци коју је Град обезбедио за припреме и одлазак на такмичење.
Јована Савић која је освојила злато у конкуренцији сениорки каже да је Смедерево доказало да је град спорта.
„Доказали сте да бринете о спортистима овог града и захваљујући вама је свих 15 такмичара отишло у Литванију. Злато је доказ да су се сав мој труд и одрицања исплатили. Ово није крај, већ само још један корак напред за мене“.
На Светском првенству у Литванији учествовало је око 7000 такмичара из целог света. Са златним одличјем у Смедерево су се вратили Јована Савић, Ана Бајчић, Милан Илић и Ненад Радојевић, са сребром – Марија Пејић и са бронзом – Милина Васић и најмлађа такмичарка Валентина Алексов.