... Споразум о сарадњи Града Смедерева и Економског факултета у Београду У славу Немањића – два значајна предавања историчара у Смедереву Отворене 29. Светосавске свечаности у Смедереву Отворен нови вртић у Смедереву


Састанак са представницима Железаре Смедерево

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Бранче Стојановић, разговарали су у среду са представницима Железаре Смедерево.

 

На састанку градског руководства са представницима Железаре Смедерево разматран је захтев ове смедеревске фабрике за ослобађање од накнаде за заштиту и унапређивање животне средине за 2013.годину.

 

Договорено је да стручна служба Железаре, у сарадњи са Одељењем локалне пореске администрације, конкретизује предлог за поменуто ослобађање и да се такав предлог упути Градском већу.

 

Рок за прецизирање предлога је 15.мај.

 

Састанку су присуствовали извршни директор за производњу, Јовица Добрић, извршни директор за правне и опште послове, Наташа Тијанић, генерални менаџер заштите животне средине, Љубица Дрејк и начелник Одељења локалне пореске администрације Градске управе Смедерево, Зоран Ранђеловић.