Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Сергеј у Смедереву

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић, са сарадницима, данас је организовала пријем са познатог црногорског певача Сергеја Ћетковића, који ће одржати концерт 5. јула у Смедереву.

 

Она је изразила задовољство што је Сергеј данас у нашем граду и што ће у петак, по први пут, наступити у Смедеревској тврђави.

 

„Град Смедерево жели да подржи, када је култура у питању и културне манифестације, не само Сергеја. Надам се да ће концерт бити добро посећен и да ће то бити једно лепо вече за све посетиоце", рекла је градоначелница.

 

Познати певач се захвалио на гостопримству и поручио да ће концерт бити професионално и врхунски одрађен, као што је то случај са свим концертима овог извођача лаких нота.

 

„Освежили смо репертоар са две нове песме, а нови материјал чека студио одмах после лета", открио је Сергеј део концертног и плана у вези са новим песмама.

 

У организацији Туристичке организације града Смедерева, Сергеј Ћетковић је претходно имао дружење са многобројним обожаватељима у центру Смедерева, испред Туристичко-информативног центра у Улици краља Петра.