Електронска пријава за упис деце у Предшколску установу преко портала Е-управа Зимска бајка у нашем граду Проглашење најбољих спортиста Смедерева за 2019. годину Светосавска академија Срећни новогодишњи и божићни празници


Школа у Лугавчини прославила 148 година постојања

Основна школа „Бранко Радичевић" у Лугавчини у уторак је обележила 148 година постојања.

 

Тим поводом, у школској сали је одржан програм у извођењу ученика и професора, а свечаности је присуствовао и заменик градоначелника, Бојан Теофиловић.

 

Школа је основана давне 1865. године, а поводом обележавaња 148 година постојања и рада, директор Бора Милошевић поздравио је ученике, професоре и све присутне.

 

„Поштовани родитељи, драги ученици, добро нам дошли на приредбу поводом Дана школе. Ово је прилика да поменемо најуспешније ученике и раднике школе и да им уручимо дипломе за постигнуте резултате и да вам пожелим успех и у даљем раду", поручио је Милошевић.

 

Директор се посебно захвалио заменику градоначелника града Смедерева, Бојану Теофиловићу, који је присуствовао обележавању ове значајне годишњице.

 

Након доделе диплома најзаслужнијима за промовисање вредности које негује Основна школа „Бранко Радичевић" у Лугавчини, ученици су, уз помоћ својих наставника, извели пригодан културно-уметнички програм.

 

Деца су показала раскошан таленат у рецитовању, игри и песми, уз сјајне инструменталисте, оркестар и хор, а највеће аплаузе и осмехе, добили су најмлађи ученици ове школе и предшколци.