Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Смедеревски атлетичари освојили 11 медаља

Првенство Србије у кросу, у појединачној конкуренцији, одржано је протеклог викенда у Краљеву. У изузетно јакој конкуренцији и уз учешће 49 клубова и 259 такмичара, смедеревски тлетичари освојили су четири одличја.

Прва и најзначајнија медаља, сребро, код старијих пионира на 2.000 метара, припала је Милану Владисављевићу. Ветерани у трци на 2.000 метара освојили су две златне медаље – Верица Дисић и Снежана Јанковић.

У дисциплини 4.000 метара, ветеран из Атлетског клуба Смедерево, Лазар Секулић, освојио је сребрну медаљу.

Запажен наступ имали су и Немања Бањанин, који је освојио осмо место, Емилија Станојевић десето место и Марко Стокић, такође десето место.

У исто време, Атлетски клуб Смедерево је учествовао на дворанском митингу АК Војводина, за млађе пионире и пионирке и школице атлетике.

Наши малишани освојили су укупно седам медаља, од тога пет златних, једну сребрну и једну бронзану медаљу.

Златни су били Сенка Аранђеловић, Алекса Ковачевић, Теодора Ставановска, Тара Владов и Немања Кос. Сребро је припало Лани Ивковић, а бронза Стефану Босићу.