У селу Липе одата почаст палим херојима Бијенална награда - Јагошу Марковићу Александру Берчеку - награда за животно дело „НУШИЋЕВА ЕРА, НАША МЕРА“ Представници јапанске компаније „Маyекаwа“ посетили Смедерево


Штампарији НЕWПРЕСС додељена награда БИЗНИС ПАРТНЕР 2013.

Престижна традиционална награда БИЗНИС ПАРТНЕР 2013. додељена је Штампарији NEW PRESS из Смедерева, у области штампарских услуга.

 

„Пословну изузетност Штампарије NEWPRESS најбоље су препознали и оценили пословни партнери, а потврдили резултати независних истраживања. Коначна одлука је донета на основу анализе свих добијених резултата, који су потврдили да је Штампарија NEWPRESS остварила добре пословне резултате, поштовала висок степен професионалности и етичности, уважавала своје пословне партнере, клијенте и потрошаче и водила рачуна о ширим друштвеним интересима, локалној заједници и еколошким императивима окружења доприносећи бољем квалитету живота и здравој животној средини", наводи се у образложењу комисије.

 

Годишња награда БИЗНИС ПАРТНЕР, креирана пре деветнаест година са циљем да скрене пажњу јавности и промовише компаније и институције које се у свом пословању руководе високим професионалним стандардима, чврстим етичким нормама исказујући добре пословне резултате, израсла је у престижно пословно и јавно признање у читавом региону.

 

БИЗНИС ПАРТНЕР је потврда пословне успешности и регионалне препознатљивости, а свеобухватан, исцрпан и аналитичан метод избора лауреата, од номинације до коначне одлуке, подстиче стварање нових партнерстава и успостављање боље пословне сарадње у региону, а на ширем нивоу и унапређење пословне и инвестиционе климе, као и бржег економског повезивања и просперитета.

 

Награда ће бити уручена 13.јуна у Хотелу „Metropol Palace" у Београду, у присуству осталих лауреата, бројних пословних партнера, угледних привредника, представника Владе, чланова дипломатског кора и уважених личности из јавног и културног живота у региону.