Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Штампарији НЕWПРЕСС додељена награда БИЗНИС ПАРТНЕР 2013.

Престижна традиционална награда БИЗНИС ПАРТНЕР 2013. додељена је Штампарији NEW PRESS из Смедерева, у области штампарских услуга.

 

„Пословну изузетност Штампарије NEWPRESS најбоље су препознали и оценили пословни партнери, а потврдили резултати независних истраживања. Коначна одлука је донета на основу анализе свих добијених резултата, који су потврдили да је Штампарија NEWPRESS остварила добре пословне резултате, поштовала висок степен професионалности и етичности, уважавала своје пословне партнере, клијенте и потрошаче и водила рачуна о ширим друштвеним интересима, локалној заједници и еколошким императивима окружења доприносећи бољем квалитету живота и здравој животној средини", наводи се у образложењу комисије.

 

Годишња награда БИЗНИС ПАРТНЕР, креирана пре деветнаест година са циљем да скрене пажњу јавности и промовише компаније и институције које се у свом пословању руководе високим професионалним стандардима, чврстим етичким нормама исказујући добре пословне резултате, израсла је у престижно пословно и јавно признање у читавом региону.

 

БИЗНИС ПАРТНЕР је потврда пословне успешности и регионалне препознатљивости, а свеобухватан, исцрпан и аналитичан метод избора лауреата, од номинације до коначне одлуке, подстиче стварање нових партнерстава и успостављање боље пословне сарадње у региону, а на ширем нивоу и унапређење пословне и инвестиционе климе, као и бржег економског повезивања и просперитета.

 

Награда ће бити уручена 13.јуна у Хотелу „Metropol Palace" у Београду, у присуству осталих лауреата, бројних пословних партнера, угледних привредника, представника Владе, чланова дипломатског кора и уважених личности из јавног и културног живота у региону.