Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Традиционални Новогодишњи пријем


У Градској управи одржан традиционални Новогодишњи пријем

Традиционално, уочи Нове године руководство локалне самоуправе приредило је Новогодишњи пријем за пословне партнере, представнике друштвеног, политичког, културног и јавног живота града. Том приликом градоначелник Смедерева подсетио је на то како је Смедерево било на измаку прве деценије прошлог века и на то шта је у протеклој години, упркос свим тешкоћама, урађено у нашем граду. Градоначелник је свим гостима и свим грађанима Смедерева пожелео успешну  2011. годину.

Од успеха по којима ће претходна година остати упамћена помнута је изградња базена, реконструисана је Улица краља Петра Првог, успешно је  организован 2. Међународни фестивала Тврђава театар... Градоначелник Смедерева искористио је прилику да честита и смедеревском позоришту Патос, које са Ромским центром Дром и смедеревским Центром за културу у Италији, са представом "Брат", освојило прво место за инклузију и тиме Смедереву обезбедило место у светским медијима.