Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Трећи спортски викенд у оквиру 126. Смедеревске јесени

Богат спортски програм планиран је и током трећег викенда 126. Смедеревске јесени, а на спортска борилишта изаћи ће одбојкашице, одбојкаши, рукометаши и шахисти.

 

Шах

 

У организацији Шаховског клуба „Смедерево", у суботу, 21. септембра са почетком у 12,00 часова, шаховски велемајстор Ненад Ристић одиграће симултанку на 20 табли на Тргу код Карађорђевог дуда. У случају лошег времена, симултанка ће бити одржана у просторијама Шаховског клуба „Смедерево".

 

Одбојка - жене

 

Традиционални женски одбојкашки турнир који се организује поводом „Смедеревске јесни", биће одржан у фискултурној сали Основне школе „Др Јован Цвијић", у суботу, 21. септембра, са почетком у 10,00 часова. Учествоваће женске одбојкашке екипе: „Динамо" Панчево, „Раднички" Нови Београд, Јагодина и Смедерево.

 

10,00 ЖОК Смедерево - ЖОК Јагодина

12,00 ЖОК Динамо - ЖОК Раднички

15,00 Утакмица за треће место

17,00 Финале турнира

 

Одбојка - мушкарци

 

Традиционални одбојкашки турнир за мушкарце, који се такође организује током „Смедеревске јесени", одиграва се у суботу, 21. септембра у Дворани Смедерево, са почетком у 16,00 часова.

 

16,00 ОК Смедерево - ОК Црвена звезда Београд

18,00 ОК Смедерево - ОК Партизан Београд

20,00 ОК Црвена звезда Београд - ОК Партизан Београд

 

Рукомет

 

Редовна првенствена утакмица у оквиру Прве Б лиге Србије између РК Смедерево и РК Партизан Београд 2, одржаће се у суботу, 21. септембра у Дворани Смедерево, са почетком у 13,00 часова.

 

Улаз на све спортске манифестације у оквиру „Смедеревске јесени" је бесплатан.