Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


У Луњевцу пуштен у саобраћај новоизграђени пут Л-13

Инвестиција вредна 28 милиона динара


     Средствима Министарства за национални инвестициони план, града Смедерева и уз помоћ фабрике сокова Фрувита, у Луњевцу је пуштен у саобраћај новоизграђени пут Л-13. Реч је о инвестицији вредној 28 милиона динара.

    У присуству руководстав града, представника друштвеног  живота Смедерева, житеља Луњевца и гостију уприличена је пригодна свечаност. У име домаћина госте је поздравио начелник Подунавског управног одбора Момир Радојковић.

      О настојању локалне самоуправе да се побољша живот на селу говорио је градоначелник Предраг Умичевић. "Ово је још један пример да мислимо на село и да желимо да помогнемо његовим житељима да живе у што бољим условима, рекао је Умичевић и додао: "Ви само вредно радите а локална самоуправа је ту да стане иза вас и да вам безрезервну подршку", нагласио је обраћајући се присутнима градоначелник Смедерева Предраг Умичевић. Свечаном пуштању новоизграђеног пута у саобраћај присуствовали су др Јасна Аврамовић заменик градоначелника, Бранче Стојановић председник Скупштине града, чланови Градског већа, директори јавних предузећа и установа, представници бројних месних заједница и други гости. Након пуштања пута Л-13 у саобраћај, за присутне је организована посета Фабрици сокова Фрувита у Луњевцу.