Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


У Смедереву у недељу одржано такмичење фризера

У Центру за културу јуче је одржано такмичење фризера под називом "Куп Смедеревска јесен".

Од Наташе Вујановић, председника смедеревског Клуба фризера сазнајемо да се у више категорија такмичило преко педесет  фризера из Смедерева, Београда и других градова Србије.

Публика је могла да види најновије фризерске трендове за кратку и дугу косу, као и начин рада, популарне технике шишања, прављење пунђи и нијансирање косе у више тонова.

У категорији Full Fashion Look, победио је Иван Вујовић, представник Клуба фризера Смедерево.

У дисциплини дуге пуштене и дуге подигнуте косе, најбољу фризуру направила је Ивана Бошњаковић из Клуба фризера Београд.

Модно шишање је категорија у којој је прво место припало Богдану Крстићу из Клуба фризера Београд, а на завршном такмичењу бирана је најлепша фризура за венчање. Најбољу идеју и рад за један од најважнијих тренутака у животу сваке жене имао је Марко Марковић из Клуба фризера Београд.

Током Отвореног првенства, на сцени Концертне дворане Центра за културу одржан је и семинар - презентација дела тима Лабораторије "Ducastel" .

Colette Fritschmann, фризер и стилиста из Париза са вишегодишњим искуством у својој професији, од раније позната публици која прати оваква такмичења, покушала је да пренесе колегама своје знање, идеје и искуство, представљајући нову колекцију јесен - зима 2012/13.