... Смедерево добија јединствен стадион у региону Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ


У сусрет пролећу


Чланови Позоришта на Теразијама ће се у четвртак, 21. марта, ревијом „Под сјајем звезда“ представити смедеревцима у Великој дворани Центра за културу са почетком у 20 часова.
Покровитељ овог музичког догађаја је Град Смедерево, а реч је о музичком спектаклу у којем, поред балета, хора и оркестра, учествују и звезде јединог музичког позоришта код нас.
Љиљана Стјепановић, Мина Лазаревић, Јелена Јовичић, Ивана Кнежевић, Иван Босиљчић, Драган Вујић Вујке, Милан Антонић, Раде Марјановић, Слободан Стефановић, Никола Булатовић, Кристина Савић, Мирјана Јовановић, Биљана Пековић, Десимир Станојевић, Душица Новаковић извешће за смедеревску публику, првог дана пролећа, најлепше нумере из најпознатијих мјузикала и музичких филмова: Чикаго, Цигани лете у небо, Мама Миа, Телохранитељ, Браћа Блуз, Краљеви мамба, Мулен Руж и других.
Програм приређује Михаило Вукобратовић, а аранжер и диригент је Војкан Борисављевић.
Улазница још увек има, а могу се купити на билетарници Центра за културу по цени  од 500 динара.