... Смедерево добија јединствен стадион у региону Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ


Удружење жена из Смедерева имало запажено учешће на такмичењу за Нај торту

Протеклог викенда у Београду је одржано такмичење у оквиру манифестације „Нај торта“ у организацији Хуманитарног фонда „Вечерњих новости“.
Представнице удружења жена из целе Србије, међу којима је било и десетак жена из Смедерева, такмичило се у избору за најбољу торту у Тржном центру "Delta City".
„Као и до сада, смедеревке су имале запажен наступ на овој хуманитарној манифестацији“, каже Драгица Дабић, чланице Удружења жена „Прело“ из Лугавчине.
Све торте са овог такмичења дониране су домовима за незбринуту децу и свратиштима на територији Београда и Панчева. Одлазак жена из смедеревског удружења помогла је локална самоуправа.
Ових дана, у часопису „Нај торте“, биће објављени рецепти за припремање свих торти које су биле изложене на овогодишњем такмичењу. Приход од продаје овог часописа, такође ће бити дониран у добротворне сврхе.