Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Улична трка у оквиру 126. Смедеревске јесени

У оквиру спортског програма 126. Смедеревске јесени, Атлетски клуб Смедерево организоваће уличну трку у петак, 13. септембра, са почетком у 17,00 часова.

 

Очекује се учешће око 150 такмичара из 15-так клубова из целе Србије, као и велики број смедеревске деце предшколског и школског узраста.

 

Планирано је одржавање 20 трка, у дисциплинама од 150 метара за предшколце, до 800 метара за средњошколце.

 

Најављен је долазак репрезентативаца Србије, освајача медаље у бацању копља на Светском првенству, Татјане Јелаче, финалисте Светског првенства у бацању кугле, Асмира Колашинца и десетобојца, Михаља Дудаша.

 

Због уличне трке у Смедереву, истог дана, у периоду од 16,30 до 19,30 часова, биће затворена за саобраћај и паркирање возила Улица Карађорђева, од раскрснице са Улицом деспота Ђурђа (Годомински подрум) до раскрснице са Улицом кнез Михајловом, (мегамаркет ''Рода'')

 

У наведеном временском периоду, саобраћај ће бити преусмерен на Улицу деспота Ђурђа односно Улицу Омладинску, Улицу Вука Караџића, Улицу Саве Немањића и Улицу кнез Михајлову.